Verhuurmakelaar

Voor een maximale huuropbrengst uit jouw woning en prettige en betrouwbare huurders neem je een betrouwbare NVM verkoopmakelaar in de hand met goede beoordelingen.

De 4 grootste voordelen op een rij:
1. Maximale opbrengst uit de verhuur van je woning
O.a. door ons netwerk onder relocators&bemiddelsaars en professionele presentatie op de belangrijkste verhuurplatformen.

2. Risico’s beperken
Elk verhuurdossier wordt door ons juridisch waterdicht en kloppend gemaakt. Daarnaast is er een strenge selectie en screening onder kandidaat-huurders.

3. Kennis van de markt
Wij kennen de buurt, straat en woningen en de demografische gegevens per buurt.

4. Totaal ontzorgd
We zorgen dat je als klant totaal ontzorgd wordt, maar wel de regie houdt zoveel als jij wilt. Wij kunnen zorgen dat vertrekkende huurders naadloos worden opgevolgd door nieuwe huurders en zelfs het gehele beheer uit handen nemen.

Verhuurtarieven Makelaar Floris van Kuijeren:
Courtage: 1 maand huur + 21% btw
De opstartkosten bedragen eenmalig: €225,- incl btw t.b.v. professionele fotografie, aanmeldingskosten verhuurplatformen en de kosten van achtergrondscreening van huurkandidaten.
Prijzen zijn op basis van No Cure No Pay.

Werkgebied:
Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis, Velserbroek, Spaarndam, IJmuiden, Velsen-Zuid, Heemstede, Vijfhuizen, Cruquius, Bennebroek, Amsterdam. Andere plaatsen/steden kan op aanvraag.

Interesse?
Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend verhuuradvies gesprek inclusief een waardebepaling van de huuropbrengst van de woning (of neem direct contact met Floris op) :

Meer informatie:
Hoe kan je het beste je woning verhuren?